Plata

Modalități plată

PUTEȚI CUMPĂRA PRODUSELE DE PE SITE-UL WWW.MIRENGO.RO FOLOSIND URMĂTOARELE INSTRUMENTE DE PLATĂ:

Ramburs (in numerar) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificată de dumneavoastră.

Prin Card bancar

Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul euplatesc.ro. Acest sistem asigura tranzacțiilor online același nivel de securitate ca și cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura în primul rând ca nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele euplatesc.ro , aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumpărături online cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.

Prin Transfer Bancar

Pentru platile esfectuate prin transfer bancar sau depunere directa in contul societatii Nail Rai SRL se va mentiona pe ordinul de plata numarul comenzii. Dupa efectuarea platii, dovada se va transmite la adresa de email: sales@mirengo.ro

SCROLL UP