Despre noi

MIRENGO.RO
Casa ta este cel mai important loc din lume.
Casa ta este cel mai important loc din lume.
Mai mult, o casă frumos proiectată este un loc minunat de locuit. De aceea, casa ta a devenit lumea noastră.
MIRELA DANITA (CEO)

Încă de la început, scopul nostru a fost întotdeauna să creăm lux accesibil tuturor. Până în prezent, am reușit să decoram multe case cu perdele și draperii elegante, transformând casele oamenilor.

Contactează-ne!
MIRENGO.RO
Până acum am căutat pe glob materiale de înaltă calitate.

Până acum am căutat pe glob materiale de înaltă calitate, componente excepționale și modele exclusive și le-am folosit pentru a le furniza in casele clientilor, toate la costuri accesibile.

Următorul pas al călătoriei noastre este să aducem lux accesibil în cât mai multe case posibil. Pentru a face acest lucru, am obținut ajutorul unora dintre cele mai mari nume din industrie

Toate colecțiile noastre sunt disponibile pentru vizualizare și cumpărare online, cu instrucțiuni clare și mult ajutor pentru a vă găsi designul perfect cât mai ușor posibil.

  • Oferim servicii complete

    Îți oferim totul inclus, de la design până la implimentare. Ne place să preluăm grijile clientului și să le transformăm în entuziasm oferind un proiect finisat la cea mai înaltă calitate

  • Timpul e prețios, păstrează-l

    Căștigă-ți timpul personal lăsându-ne pe noi să facem lucrul profi. Economisește bani și drumuri apelând la noi care avem totul în același loc

  • Secretul nostru este pasiunea

    Tot ce facem este din pasiune. Nu ne permitem să lăsăm un ''ordinar'' fără ''extra'' în față, astfel creăm doar proiecte extraordinare

MIRENGO.RO
Fă o călătorie prin universul Mirengo și inspiră-te pentru a face din casa ta- Acasă!

Dacă e vorba de gust, nu trebuie să înfruntaţi pe nimeni, ţinând seama de faptul că despre gusturi nu trebuie să discuţi. – citat celebru din Voltaire

Gusturile nu se discuta, dar suntem siguri ca gasim ceva pe gustul tau!
Rezultatele pe care le obtinem, sunt datorita unui lung proces, unde clientul este factorul central care influenteaza mersul lucrurilor. Vrem ca ideile tale sa se materializeze prin noi, iar pentru asta, operam cu grija si atentie la detalii de la inceput pana la cele mai mici chestii.

Contactează-ne!
Prima vizita cadou
Primele impresii sunt cele mai importante! Pentru ca vrem sa te cunoastem si ne face placere sa facem asta, am decis ca prima vizita de audit a proiectului sa fie gratuita. Un rezultat bun se realizeaza prin cooperare, asa ca de ce sa nu incepem prin a ne cunoaste?
Bugete prestabilite
Suntem o echipa de profesionisti care inteleg ca bugetul pentru un anumit proiect e calculat in functie de mai multi factori. Flexibilitatea incadrarii intr-un buget este fara doar si poate unul dintre factorii serviciilor pe care le oferim
Design personalizat
Cel mai actual si de impact design, este cel care ti se potriveste. Un produs finit personalizat in functie de personalitatea casei tale, ii va aduce un alt aport estetic comparativ cu ce se gaseste pe piata.
Garantie indelungata
'Put your money where your mouth is' . Astfel, Mirengo ofera 2 ani garantie la toate produsele sale finite, produse realizate cu ajutorul materialelor de calitate inalta, prin procese performante de obtinere.
Servicii Complete
Lucrand cu noi, vei avea un partener pe tot parcursul procesului. De la prima convorbire pana la produsul finit, poti lasa pe seama noastra toata treaba. Chiar si dupa executarea proiectului, iti oferim si servicii de mentenanta.
Vizite la domiciliu
Cele mai bune abordari in legatura cu ce vi se potriveste, se vad cel mai bine la fata locului. Dupa cum stim, practica bate teoria, de aceea, expertii nostri va o fera o experienta personalizata, din confortul casei dvs.
SCROLL UP